Coaching

Coaching helpt eigen inzichten en antwoorden te ontdekken, waardoor je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Coaching kan worden toegepast op verschillende gebieden, zoals leiderschapsontwikkeling, loopbaantransities, vaardigheidsverbetering, werk-privébalans, communicatie en teamdynamiek. Het kan ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van sterke punten, maar ook het vergroten van zelfvertrouwen, het verbeteren van interpersoonlijke relaties en het nemen van effectieve beslissingen.

Een waardevolle ondersteuning om persoonlijke en professionele groei te bevorderen.
Eerlijk is eerlijk, van coaches zijn er intussen 100 in een dozijn. Praktijk 020 onderscheidt zich door jou volledig in beeld te krijgen en centraal te stellen. Je dieperliggende, onbewuste patronen komen aan bod. We stellen samen een plan op en je houdt zelf je positieve veranderingen bij. Zo houdt je steeds goed zicht op je vorderingen.

 

Het verschil tussen coaching en counseling:

Waar coaching zich richt op het verbeteren van prestaties en het bereiken van doelen, zal counseling dieper ingaan op het leren omgaan met emotionele en psychologische problemen.

Oplossingsgericht - Verbeterde prestaties - Verhoogde motivatie